U bent hier: bezoekers aan het woord bis

bezoekers aan het woord

Kathleen Mettepenningen, Patisserie Antoine - Hamme

"We bezoeken Broodway omdat we hier nieuwe, kwalitatieve producten willen ontdekken; we willen ons immers onderscheiden van vooral supermarkten door steeds vernieuwend voor de dag te komen. Een bakkerszaak runnen bestaat niet alleen...

Hilde Leysen, Brood en banketbakkerij Vervecken - Antwerpen

"Wij hebben de beurs op woensdag bezocht en konden zo ook de bekendmaking van de winnaar van de World Chocolate Masters meemaken, een bijzondere en leuke ervaring. Als brood- en banketbakkerij is het belangrijk dat wij op de hoogte zijn van de laatste trends. Zo worden we wel bezocht door vertegenwoordigers maar tijdens de beurs ...

Christophe Roesems, Chef, Wittamer - Brussel

" Als jurylid voor de World Chocolate Masters was ik sowieso aanwezig en was ik in de gelegenheid om de beurs te bezoeken. Niet alleen een mooie beurs maar ook interessant gezien ik ook enkele nieuwigheden heb ontdekt. In mijn functie als chef ben ik steeds op zoek naar zaken die...

  • HVD
  • JAC
  • Ranson