U bent hier: BEZOEKEN » Nieuws van de exposanten » Ceres geeft Broodway gouden korstje

Nieuws van de exposanten

Ceres geeft Broodway gouden korstje

Authentiek, kwalitatief en duurzaam

Ceres is een toonaangevende producent van kwaliteitsbloem, meel en graan. De Belgische meelspecialist staat bekend om zijn ruime assortiment en verregaande service. Zowel industriële als ambachtelijke bakkers kunnen bij Ceres terecht voor meelproducten, advies, workshops, marketingtips, aantrekkelijk promomateriaal en zelfs een volledige bakkersuitrusting. Bovendien ondersteunt Ceres zijn Belgische bakkersklanten bij de promotie en verkoop van hun producten met het kwaliteitslabel ‘De Warme Bakker’. Dat staat garant voor brood van de bovenste plank: authentiek, kwalitatief en duurzaam.

Nieuwe recepten voor een gouden nazomer

Op Broodway 2018 laat Ceres je in primeur proeven van twee kraakverse creaties: het nieuwe Seizoentje en … puur Belgisch goud. De meelspecialist belooft bier, kaas, chocolade, speculoos en nieuwe, ambachtelijke broodrecepten.

Het Seizoentje? Elk jaar lanceert Ceres een tweetal tijdelijke producten die hij voor zijn Warme Bakkers kneedt tot een nieuw seizoensbrood. De bakkers pikken hun graantje mee met gratis promotiemateriaal zoals productfolders, receptenfolders, wobblers, affiches, onlineartikels en berichten op Facebook.

Maak kennis met Ceres en zijn kraakverse creaties op stand 1101 in hal 1 van Kortrijk Xpo. Kijk voor meer informatie over de meelspecialist op www.ceres.be en www.facebook.com/CeresSoufflet.

terug naar overzicht

  • HVD
  • JAC
  • Ranson
  • Bakmeesters West-Vlaanderen