U bent hier: BEZOEKEN » Nieuws van de exposanten » Diversi Foods & Wolf ButterBack slaan handen in elkaar

Nieuws van de exposanten

Diversi Foods & Wolf ButterBack slaan handen in elkaar


Dit voorjaar werd het bedrijf Diversi Foods onderdeel van de Martin Braun groep, waartoe ook Wolf ButterBack behoort.

Al vanaf het begin staat Diversi Foods voor authenticiteit, kwaliteit en innovatie in bake-off, diepvries en vers binnen de bakkerijsector. Intussen is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale totaalleverancier.

Daarnaast produceert Wolf ButterBack al meer dan 25 jaar diepgevroren bakkerijproducten met pure boter. Men engageert zich voor artisanale productie en productie met vele ambachtelijke invloeden zoals een lange rusttijd van het deeg en dit op slechts één bedrijfssite in het Zuid-Duitse Fürth.
Samenwerking

Wolf ButterBack en Diversi Foods zullen in de toekomst versterkt samenwerken onder de paraplu van de Martin Braun groep. Een ideale samenwerking aangezien de assortimenten van beide fabrikanten elkaar naadloos aanvullen. Om de samenwerking efficiënter te maken, zal Diversi Foods de verkoop overnemen van de high-end viennoiserie en snacks van Wolf ButterBack in België en Nederland. Omgekeerd zal bijvoorbeeld de verkoopsorganisatie van Wolf ButterBack in de kernmarkten Duitsland, Oostenrijk en Italië nieuwe inkomsten genereren voor het Diversi Foods broodassortiment.De twee bedrijven behouden hun lokale structuur en onafhankelijkheid.

terug naar overzicht

  • HVD
  • JAC
  • Ranson
  • Bakmeesters West-Vlaanderen