U bent hier: BEZOEKEN » Nieuws van de exposanten » Het geheim van de perfecte focaccia...

Nieuws van de exposanten

Het geheim van de perfecte focaccia...

De Italiaanse keuken

Het geheim achter de smaak van onze focaccia is tijd ! Het deeg krijgt een dag of meer de tijd om zijn rijke smaak te ontwikkelen. Afwerken met olijfolie, mozzarella, paprika, olijven of andere Italiaanse ingrediënten maakt focaccia onweerstaanbaar. De Italiaanse keuken verwent de consument met pizza, spaghetti, lasagna, antipasti en ook focaccia maakt daar deel van uit. Focaccia wordt traditioneel gegeten als snack, bij het aperitief en de maaltijd.

Onze focaccia’s worden volgens Italiaans recept en traditioneel proces gemaakt, waarbij het deeg alle tijd krijgt om zijn smaak te ontwikkelen. Daarna worden de focaccia’s gevormd, rijkelijk met de hand bestrooid, gerezen en op plaat gebakken. Invriezen garandeert hun versheid en smaak.

Verwen de klant

Deze diepgevroren focaccia’s worden gebakken in functie van verkoop, voor een maximale omzet en zonder verlies. Serveer focaccia met tapenades bij een drankje, als extra
smaakvol brood bij soep of om een pastagerecht af te werken! Focaccia’s zijn ook een perfecte match bij een maaltijdsalade of tomaat-mozzarella voorgerecht. Met deze focaccia’s verwent u uw klanten. Bovendien hebt u alle ruimte om creatief te zijn en een persoonlijk gerecht te bedenken met dip, extra beleg, … Een verleidelijk aanbod met tevreden consumenten.

Onze focaccia’s zijn van de beste kwaliteit aan een aantrekkelijke prijs. Vraag uw stalenpakket aan en overtuig uzelf!

terug naar overzicht

  • HVD
  • JAC
  • Ranson
  • Bakmeesters West-Vlaanderen