U bent hier: PROGRAMMA » Avenirs

 

Wit of bruin, volkoren of meergranen, zoet of zout... het mag voor uw klant waarschijnlijk iets meer zijn dan een kleintje gesneden. Hoe en wanneer koopt de consument zijn dagelijks brood? Lanceer mee het project AVENIRS en werp een blik op de consumptietrends, krijg inzicht in de uitdagingen die op u afkomen en bezoek Broodway.

PROGRAMMA - 1 oktober 2018

Plenair gedeelte: simultane vertaling Frans/Nederlands. Rondleiding: Engels.

09.30u: Ontvangst met koffie en Kalletaart

10.00u: 

  • Projectvoorstelling.  CMA, POM West-Vlaanderen, Syntra West
  • Een Frans-Vlaams project. Interreg
  • De veranderende broodconsumptie. De kijk van een wereldspeler. Lesaffre International
  • Innoveren, een noodzaak. Trends en cijfers. Unilasalle
  • Bakker, een onmisbaar ambacht. Getuigenis. WEBA & OP française

11.00u: Receptie
12.00u: Gegidst bezoek aan Broodway (beperkt aantal plaatsen) of vrij bezoek aan Broodway & Meat Expo

 

Deelname is gratis mits inschrijven op www.avenirs.eu vóór 25 september.

Ik schrijf in & ontdek hoe ik als bakker het verschil maak >>

 

PRAKTISCH:

1 oktober 2018 vanaf 9.30 u.
Kortrijk Xpo Meeting Center, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk (België)

Meer info en inschrijven >>


  • HVD
  • JAC
  • Ranson
  • Bakmeesters West-Vlaanderen