U bent hier: PROGRAMMA » DEMO'S

Demo's

Bekijk de demo's op: zondag - maandag - dinsdag - woensdag

 

 ZONDAG  
 

13.30 SOPHIE CASTELAIN - PATISSO

Bijzondere technieken en afwerkingen voor ijscreaties

  • miserable met transfer
  • buchette afgewerkt met ganache op transfer  
  • buche Tahiti met luxe ingrediënten

 

 

 

   

15.00 GEERT JONCKHEERE - TER GROENE POORTE

De smaak van het brood

 

 

 

 

   
 

16.30 RYAN J. STEVENSON - AMBACHT & BUSINESS

Barry Callebaut: Ruby & Gold

 MAANDAG  
 

13.30 WILLEM VERLOOY - BROODBOETIEK & PATISSERIE VERLOOY

Patisserie met fruit

 "The White Rose", een pavlova gevuld met een gel van framboos en lychee en afgewerkt met een roos van witte chocolade geparfumeerd met rozenwater.

 

 

   
 

15.00 ANTHONY LAMS - MARSEPEIN ANTHONY LAMS

Creatief en tijdbesparend aan de slag met marspein

 

 

 

 

   
   

16.30 SOFIE VANDERHASSELT -AMBACHT & BUSINESS

Debic: Meer uit het eindejaar halen

 

 

 DINSDAG  
 

13.30 TOON DE KLERCK - BAKKERIJ TOON DE KLERCK  & DENNIS BROECKX - RESTAURANT L'EPICERIE DU CIRQUE                          

Het Broodboek: Bakken Bereiden Beleggen

 

 

 

 

   

15.00 NIEK BOSSAERT - PATISSERIE NIEK BOSSAERT

Van dessertbord naar verkoopklare patisserie voor de toonbank

 

 

 

 

   
 

16.30 SOFIE VANDERHASSELT -AMBACHT & BUSINESS

Debic: Meer uit het eindejaar halen

 

 

 WOENSDAG  
 

13.30 CHRISTOPHE DECLERCQ - TER GROENE POORTE

Sweet Foodista: De patisserie van de toekomst

Mashup, feel good food, glocalisation en sharing bepalen hoe de patisserie en allerlei zoetigheden eruit zien nu, straks en later.

 

 

 

   

15.00 OLIVER VAN NUETEN - VAN NUETEN CHOCOLATES

Creatie Chocolade sculpturen

Het creëren van een chocolade sculptuur in verschillende stappen. Demonstratie van technieken en praktische tips.

 

 

 

   
 

16.30 AMBACHT & BUSINESS

Tim Peynsaert | Hans Schilt | Florean Criel

 Paniflower: Brood - smaak!

 

 

  • HVD
  • JAC
  • Ranson
  • Bakmeesters West-Vlaanderen