U bent hier: PROGRAMMA » Georges Boute wedstrijd

Europa Wisseltrofee Georges Boute

Deelnemers aan de prestigieuze Georges Boute wedstrijd maken een sierstuk uit eetbare grondstoffen (zoals suiker, chocolade, brood, pastillage). In het sierstuk zit één taart in verwerkt die nep mag zijn.

Op 30 september breng je het sierstuk binnen, stel je het voor en snij je 2 echte taarten aan (: identiek aan deze in het sierstuk) voor de vakjury.

Thema van de 19e Europa Wisseltrofee Georges Boute = BEWEGEN.

WIE KAN DEELNEMEN?

deelnemers moeten minstens 17 jaar zijn

INRICHTERS?

VABA-St. Aubertuscentrum
Brood- en Banketbakkerijschool Ter Groene Poorte “Dè Gastronomische School”
oud-leerlingen bond I.V.V.O.B. V.Z.W.

WANNEER?

zondag 30 september

INSCHRIJVEN? Deadline: 30 juni 2018

Download inschrijvingsformulier >>
Download reglement >>

MEER INFO?

contacteer Edwin Gesquière via email

 

 

 

  • HVD
  • JAC
  • Ranson