U bent hier: BEZOEKEN » Nieuws van de exposanten

Nieuws van de exposanten

Geraldy verkoopvoertuigen

Geraldy : Wij versnellen uw bedrijf !

Belcolade Selection Cacao-Trace

Belcolade Selection Cacao-Trace bevestigt nogmaals zijn superieure smaak, maar belangrijker is dat u een uniek verhaal kan vertellen. U kan uw klanten verzekeren dat uw producten gemaakt zijn met respect voor zowel cacaoboeren als het milieu en dat jullie samen actief bijdragen aan de toekomst van heerlijke chocolade.

HEIN FLEXBAKER-UV

DE HELE DAG LANG WARM BROOD Met FLEXBAKER-UV beschickt u over een voorraad voorgebakken brood

Topping Drop 1kg

TOPPING DROP 1KG - "ZONDER DROP IS HET LEVEN NIET ZOET" -

Easy Volkoren 25%

Easy Volkoren 25% is een mengeling waarmee u op een eenvoudige manier volkorenbroden maakt met een unieke smaak en uitstekende vershoudbaarheid. De mengeling bevat de nodige kiemen en zemelen waardoor u na toevoeging van witte bloem een 100% volkorenbrood bekomt.

VALI sweet but different : RAW PATISSERIE in België.

Het assortiment VALI RAW patisserie bestaat uit 6 RAW cakes met ware smaakexplosies. Onze cakes worden bereid met pure nutriëntrijke ingrediënten zoals kokosolie, noten, dadels, Himalaya zout, cacao, fruit,...en we gebruiken enkel biologische ongeraffineerde suikers zoals agave nector en ahorn siroop. VALI RAW CAKES worden niet verhit boven 48°C om zo aanwezige vitaminen en mineralen en de fantastische smaak maximaal te behouden. De cakes zijn bovendien 100% vegan, gluten - en lactose vrij.

Pastridor – Partner in Your success!

Mama's Bread

Rondo Broodjes

QuickLink

Als dynamisch en innovatief bedrijf stelt Flanders-Inox u de QuickLink voor.

De eerste echte 3D foodprinter in belgie!

Bekijk nu uw beste vriend in de keuken!

Vita+, het brood met een plus

Vita+ staat voor: lekker en gezond genieten, heerlijke smaak, een zachte, compacte textuur en een goede versheid.

Het geheim van de perfecte focaccia...

Focaccia is een traditioneel plat brood uit Ligurië in het noorden van Italië. De deegbodem van focaccia is te vergelijken met die van pizza, maar dan dikker. Focaccia wordt bereid met eenvoudige ingrediënten: bloem, olie, water, zout en gist.

TenBa voor het eerst op Broodway

TenBa is hét bakkerij technische adviesbureau uit Wageningen die als geen ander kennis heeft van de bakkerij branche. Onze adviseurs en taxateurs hebben een bakkerij achtergrond en begrijpen úw proces, werkwijze en manier van denken.

Caluwé Artisanale Pralines

Caluwé Artisan produceert reeds 50 jaar pralines op ambachtelijke manier met de beste ingrediënten en kan trots zijn op de verfijnde vullingen van eigen receptuur.

Scoop Spelt eierkoekenmix

AB Mauri's Scoop Spelt Eierkoekenmix bevat precies de juiste ingrediënten om overheerlijke spelt eierkoeken te maken.

Nieuw: biologische spéculaaspasta zonder palmolie in bulkverpakking

ETHIQUABLE lanceert tijdens Broodway een krokante spéculaaspasta met échte boter in 5 kg verpakking. Overheerlijk om te smeren, in patisserie of om ijscrème mee te maken. Ambachtelijk gemaakt in België.

Kom en ontdek toendra!

Vier feest met Plop, Bumba en K3!

Staan de kindjes in uw winkel ook te springen wanneer ze hun Studio 100 helden zien?

BÖCKER brengt meer dan 100 jaar ervaring in desems

Welkom in een Wereld van Desems en Fermentatie!

Welk brood eet/bakt u morgen?

Schrijf in voor het lanceringsevent en ontdek als eerste hoe bakkers in de toekomst het verschil kunnen maken.

BAKON BD5 doseerpomp

Nieuw assortiment TOASTbroden!

Past perfect in het aanbod van elk hotel, restaurant en grootkeuken (rusthuizen) of Cash & Carry.

GDPR, Privacy, camerabeveiliging? Wat kan en mag vandaag nog en - vooral - wat zegt de wet?

Zowel de nationale overheden als Europa nemen steeds meer maatregelen om de burger en de consument te beschermen tegen misbruik van zijn persoonsgegevens. In een wereld van steeds slimmer wordende camera’s is dat vast geen overbodige luxe.

Flash, 3.7% alchohol, 100% smaak.

Deze superpils dankt zijn naam aan de mascotte van de brouwerij & de brouwmeester.

Innovatie: Inspiratie Framboise

Het Inspiratie assortiment wordt uitgebreid met de komst van Inspiration Framboise. Frambozen zijn de koningin van rood fruit en onderscheiden zich door hun evenwichtige smaak tussen zoet en zuur.

MEIKO model FV130.2

AKM ook van de partij!

Het ideale duurzame en sterke rek!

Tartelette ovaal

Win een overnachting Parijs ter waarde van €250 !

Ceres geeft Broodway gouden korstje

Als Belgische producent van kwaliteitsmeel komt Ceres zijn nieuwste meelsoorten voorstellen op Broodway. Eén ding staat vast: er valt goud te rapen. Belgisch goud.

Pindasmeerpasta 70% Knapperig Fruitig

De inhaligheid van de pinda De typische kleur van pralines Een ambachtelijke textuur met pindachips

GOLDEN BAGUETTE-WEDSTRIJD

Waarom : Omdat we iets te vieren hebben! Recent is onze Pastridor-bakkerij beloond met de prestigieuze "Factory of the Future"-award, mede dankzij jullie vertrouwen! Hét bewijs dat een hoogtechnologisch productieproces en ambachtelijke kwaliteit en variatie perfect samengaan. Lees hier meer over "Factory of the Future" (en bekijk ook het filmpje)! We zijn bijzonder trots op de veerkracht van Lantmännen Unibake na de brand in 2015 en de goede kwaliteit die onze stokbroden vandaag hebben. Op krokantheid, smaakbeleving en constante afmetingen & omvang van de producten laten we onze concurrenten achter ons. Dit is objectief aangetoond in onze unieke kwaliteitsdashboards. Voor ons de bevestiging dat we iets te vieren hebben. Iedereen mag daar van mee profiteren. Daarom lanceren we speciaal voor klanten van Pastridor de Golden Baguette-wedstrijd.

Koffie Kàn lanceert eigenzinnige “Roaster’s” koffiegin

Wenduine, donderdag 20 september 2018 – Marjolein Vermeersch, koffiespecialiste en eigenares van de Wenduinse koffiebranderij Koffie Kàn, lanceert vandaag haar eigenzinnige Roaster’s Gin. Hiermee etaleert ze haar kennis en passie voor de koffieboon en beantwoordt ze onmiddellijk een van de laatste gin trends: gin-tonic met koffie. Specialisten typeren de gin als fluwelig, citruszoet met een subtiele koffiesmaak.

BRASVAR bier

BRASVAR smaakt altijd!! Naast alle vers vlees en de fijne vleeswaren van Brasvar is er nu ook een BRASVAR biertje dat zich uitstekend leent om bij een Brasvar schotel of tapas te drinken.

Bent u op zoek naar een duurzame én hygiënische oplossing voor uw wanden en plafonds?

B-Hygienic biedt u met de HygiWall sandwichpanelen een ideale oplossing aan voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Ucrete industrievloeren van BASF ontvangen Halal-certificering

Ucrete industrievloeren goedgekeurd voor gebruik in Halal-productieomgevingen. Deze goedkeuring bevestigt dat Ucrete industrievloeren volledig voldoen aan de Halal-vereisten en bewijst het engagement van BASF - Master Builders Solutions om te voldoen aan alle wensen van haar klanten.

Automatische blusinstallatie voor dampkappen, de optimale bescherming voor uw materialen !

Kooktoestellen werkend op gas en elektriciteit gebruiken een grote hoeveelheid ontvlambare ingrediënten. Het risico op ontbranding is dan ook hoog. Het automatsch blussysteem van All Fire Security is ontworpen om een brand van alle keukenapparaten te blussen. Denk daarbij aan afzuigkappen, allerhande kooktoestellen, frituurketels, wokken, bakplaten, grill toestellen, ...

Traysealers op stand van Best-Matic Packaging Solutions

Bent u zoek naar een traysealer voor kleine, medium of grote producties?

Ontdek ons nieuwe rustieke stokbrood

ESPERA presenteert zijn nieuwe NOVA-machine, de toekomst van weeg-etikettering/uitprijzen.

ESPERA NOVA betekent een doorbraak in digitalisering en industrie 4.0. De werking is gebaseerd op het gebruik van smartphones en hun apps.

Wij zijn net "Greener" geworden !

Laten wij samen zorg dragen voor deze Planeet. Doosje per doosje!

Praline amandel 55% en kokosnoot

Deze nieuwe 55% amandel- en kokospraline verrijkt het aromatische palet. Pralinés & Co de Valrhona. Het onderscheidt zich door de geroosterde kokosnoten en de zachte textuur.

Brouwman Pieter verrast!

Met het merk Brouwman Pieter zet de brouwmeester Pieter Koopman van Brouwerij Gulden Spoor een compleet nieuw gamma op de kaart. Een unieke reeks op bier gebaseerde distillaten.

Duindoornpuree 100%

Een ware smaakbeleving die friszuur combineert met fruitig en licht zoet…

Topping Kandijsuiker 1kg

Topping Kandijsuiker 1kg - "PURE BELGISCHE TRADITIE IN EEN HANDIGE FLES"

Diversi Foods & Wolf ButterBack slaan handen in elkaar

Assortimenten van beide fabrikanten vullen elkaar perfect aan

nieuw bij Stevens Expomat gebak zonder toegevoegde suikers

Stevens Expomat ontwikkelde dit jaar een volledig nieuw gamma van producten zonder toegevoegde suikers.

Kom je onze seizoensgranola's proberen?

#X HARTVERWARMENDE KERSTGRANOLA & #C KOFFIE EN CACAO GRANOLA

X-OVEN DE NIEUWE GENERATIE HOUTSKOOLOVEN

Exclusief De oude traditie in een moderne technologie, de geur van hout gecombineerd met de robuustheid van staal. Deze innovatieve oven is multifunctioneel en is bedacht om voedsel te bereiden met de echte smaak van houtskool en met het voordeel van een geïsoleerde ovenkamer. De oven is controleerbaar en een alternatief voor alle andere houtskoolovens met voorklep. Via een venster aan de voorzijde van de oven kan u het bak- en kookproces volgen. De warmte van de kolen schroeit de oppervlakte van het voedsel dicht: sappen en zout mineralen blijven in de gerechten en versterken de natuurlijke smaak. Het koken op houtskool wordt veel gemakkelijker en comfortabeler met de X-OVEN.

PULSO PAIN MINUTE FRESH

ALTIJD BROOD BESCHIKBAAR - OM AF TE BAKKEN VANUIT DE KOELING

Medtradex - De strijd tegen schimmels, een geval apart

Vaak horen we dat er op vlak van desinfectie in de voedselproductie quasi geen problemen voorkomen. Toch kunnen er op een productielijn (droog of vochtig) schimmelproblemen optreden, zeker bij moeilijk bereikbare delen. En laat fungi nu net hardnekkig en zeer lastig te verwijderen zijn…

Lekkere vegan koekjes in uw bakkerij produceren?

Met BastaSiaBuono is dat kinderspel!

Nougat VITAL

Kom en proef onze heerlijke, zachte Suprême nougatrepen!

Efficiënt variëren

6 broden, 1 deeg is een uniek concept ontwikkeld om u te helpen uw productie eenvoudiger en efficiënter te organiseren. Dankzij dit concept creëert u een uniek assortiment broden van topkwaliteit, in lijn met de trends en de wensen van de consument.

Nog geen expert in Bake-off ? Ontdek ons cursusaanbod

Welkom bij de Unibake Academy

NIEUW BIJ FOOD&VISION : BRETZEL CHOCOLADE

Bake-off product, heerlijk krokant bladerdeeg gevuld met chocolade. Decoratie met nootjes en suikerstukjes.

Easy Luxe 25%

Easy Luxe 25% is een mengeling waarmee u op een eenvoudige manier heerlijke suikeren rozijnenbroden maakt. Daarnaast kan u er ook sandwiches mee maken.

Innovatie: Inspiratie Yuzu

Het Inspiratiegamma breidt zich uit met de komst van Inspiration Yuzu, een unieke en subtiele citrusvrucht die nu wereldberoemd is.

In 2019 bestaat Puratos 100 jaar

Gedurende bijna 100 jaar communiceren we bij Puratos via alle beschikbare kanalen en met innoverende materialen, gaande van handgeschreven receptenboekjes in de jaren ’20 van vorige eeuw, over de eerste plastieken emmer in 1953 tot de online verkoop vandaag.

NIEUW: Feestlinten en wensetiketten op rol - Rechtstreeks beschikbaar op onze stand. Cash & carry

Ontdek onze Cash & carry afdeling tijdens de Broodway beurs! Boordevol promoties en geschenken! Bedrukte satijnlinten of etiketten met uw naam, afneembare prijsetiketten, alle HACCP voedingsetiketten, wenskaartjes enz ... Alles rechtstreeks van fabriek aan onklopbare prijzen!

Merrychef biedt tal van voordelen

Het assortiment van de hedendaagse bakker bestaat uit veel meer dan enkel brood en ontbijtkoeken. Steeds meer biedt men ook warme snacks aan die à la minute worden opgewarmd. Jade NV biedt meteen een pasklaar antwoord op deze trend. Maak kennis met de Merrychef e2s en e3!

Uw talent, een schitterende ster tijdens de feestdagen!

De feestdagen komen er binnenkort aan en dus ook een blij weerzien, lekkere maaltijden en niet te vergeten, overheerlijke desserts.

Kom en ontdek toendra!

Ribot

Ribot is een rechterhand in het atelier die steeds constant werkt

Cuvée Jean-Pierre

Ter ere van oprichter en grootvader Jean-Pierre Koopman werd deze karaktervolle traditional blond gebrouwen.
  • HVD
  • JAC
  • Ranson
  • Bakmeesters West-Vlaanderen