11.00 - 19.00 TRAINING AMBASSADEURS DU PAIN.BE voor de 8e Mondial du Pain
Guillaume David (Bakkerij De Cock, Oostende), Stefan Van Daele (De Broodsmid, Brugge) en coach Guido Devillé
13.00 - 14.00 DIMITRI VANDEWEGHE - VANDEWEGHE PATISSERIE i.s.m. Gault&Millau
Crackers: creatief en hip
13.00 - 14.00 FRANCISCO MOREIRA - CHOCOLATE ACADEMY
Bakkerij bestsellers: Chocolade Taart & Tartelettes
14.30 - 15.30 JOERI VANDEKERKHOVE
inspiratie voor het eindejaar met de winnende taart van de Dutch Pastry Awards
15.00 - 16.00 DRIES DELANGHE - CHOCOLATE ACADEMY
Introductie tot Mona Lisa 3D Studio. Gepersonaliseerde 3D chocolade decoratie
16.00 - 17.00 JOOST ARIJS i.s.m. Gault&Millau
Hedendaagse patisserie
17.00 - 18.00 CHRISTA MUYLDERMANS - CHOCOLATE ACADEMY
Gold: feestelijke najaarsapplicaties met Callebaut Gold and Mona Lisa Caramel decoraties