24-25-26-27
SEPTEMBER 2023

Winkelweegschaal Q1

Producten

Winkelweegschaal Q1

10/07/2023

De innovatieve winkelweegschaal Q1 is bijzonder geschikt voor verkoop met bediening, zelfbediening en prijsetikettering. Door het capacitieve touchscreen met intuïtief bedienbare GUI kan uw team de Q1 eenvoudig en efficiënt gebruiken. De bijzonder vlakke weegplaat maakt voor de klanten optimaal zicht op de goederen mogelijk. Uw team heeft door het slanke design ongehinderde toegang tot de producten in de verswarentoonbank.

Door het modulaire hardware- en softwareconcept biedt de Q1 een veelheid aan mogelijkheden voor de meest uiteenlopende toepassingen. Printers en displays kunnen via plug & play eenvoudig en snel worden verwisseld. De printer van de Q1 overtuigt door robuustheid en duurzaamheid - bijvoorbeeld door zijn belastbare metalen scharnieren.

De intuïtief bedienbare GUI biedt in combinatie met de capacitieve touch-technologie het hoogste bedieningscomfort voor uw tram en verbeterde interactie met uw klanten. Via de beheersoftware kunnen apparaat- en productiegegevens worden beheerd en transparant bewaakt.

Het ergonomische design van de Q1 is consequent ontworpen op moeiteloos werken en bedienen. Dankzij de zijdelingse draaggrepen kan de Q1 eenvoudig en veilig worden opgetild. Ook de zeer slanke weegplaat, de verstelbare displays en de ergonomisch gepositioneerde printer vergemakkelijken het dagelijkse werk voor het team.


icons8-email Created with Sketch. Contacteer ons


Verzenden

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt. Meer info over cookies