24-25-26-27
SEPTEMBER 2023

Broodway heeft ook deze editie een topaffiche van demo's met tastings!  Laat u inspireren door de creaties, ideeën en technieken van uw collega's.  

Als bezoeker van Broodway, kunt u deze demo's gratis en zonder inschrijving bijwonen.  

 

Zondag 24/09/2023 

11.30u - 12.30u: Stephan Dumon, Puur Chocolat: Trendy chocoladestukjes eindejaar

13.00u - 14.00u: Dries Delanghe, Chocolate Academy supported by Callebaut, Cacao Barry & Mona Lisa: A cocoa powder experience

14.30u - 15.30u: Hans D'heer, Ter Groene Poorte: Vegan & Food waste

15.45u - 16.45u: Romy Uijen, Dawn Foods Benelux: Plantastic Pastry, de lekkerste Vegan Bolgebakjes

 

Maandag 25/09/2023

11.30u - 12.30u: Pieter-Jan Dekoning, Strandhotel, Restaurant Pure C**: Ijspraline met pecan en citroentijm

13.00u - 14.00u: Christa Muyldermans, Chocolate Academy supported by Callebaut, Cacao Barry & Mona Lisa: The New York Roll

14.15u - 15.15u: Joeri Vandekerkhove en Brent Maes, voor Pastry in Motion: Creatief aan de slag met Vormh silicone molds

15.30u - 16.30u: Willem Verlooy, Patisserie Willem Verlooy: Haute Patisserie

 

Dinsdag 26/09/2023

10.30u - 13.00u: Alexandre Laumain, Meilleur Ouvrier de France & Wereldkampioen Bakkerij 2023, & Michael Devillé, AmbassadeursDuPain.be: Brioches

13.00u - 14.00u: Arco Kruik, Debic: Plantaardig ijs maken, hoe ga je aan de slag?

14.00u - 15.00u: Tijs Van Canneyt, ExtraBrood: Desembrood van bulk naar spanning

14.00u - 17.30u: Olivier Collet, Laurie Mesmaeker, coach Serge Alexandre: Voorbereidingen voor de training van woensdag 27/09

15.00u - 16.00u: Bart Vandenheede, Galana: plantbased/vegan allergenenvrije chocolademoelleux

 

Woensdag 27/09/2023

10.00u - 18.00u: Olivier Collet, Laurie Mesmaeker, coach Serge Alexandre: Training afgevaardigde ploeg voor Mondial du Pain

13.00u - 14.00u: Dré Eversteijn, Debic: Eindejaarspatisserie met Debic Room Plus Mascarpone

14.00u - 15.00u: Romy Uijen, Dawn Foods Benelux: Plantastic Pastry, de lekkerste Vegan Bolgebakjes

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt. Meer info over cookies