24-25-26-27
SEPTEMBER 2023

De Innovation Awards zetten de beste nieuwe producten van de beurs in de kijker.
De vitrine van deze producten in de Rambla is zo de perfecte uitvalsbasis om de nieuwe producten op de beurs te ontdekken.

Er worden 3 prijzen uitgereikt op dinsdagavond 26 september:

  • Innovation Award Food & Innovation Award Non-Food: verkozen door de professionele jury
  • Publieksprijs: stem tot en met dinsdag 26 september om 14.00u op het product van uw keuze en bepaal zo mee wie de Broodway Publieksprijs wint!

PLAATS: RAMBLA

De winnaars van de vorige editie in 2021:

BAMBOE PULP VORMEN OM IN TE BAKKEN

CNUDDE - Winnaar Non-Food

Diverse maten, van diam. 4cm tot 30cm, met enkel bakpapier of gecombineerd met een houten bodem. Met de houten vormen kan men alles tegelijk doen (bakken, ontvormen, enz). het nieuwe bamboegruis groeit 20x sneller dan hout en is dus veel milieuvriendelijker.  De kleur is wit en kan gemakkelijk worden gepersonaliseerd met logo of naam van de klant.  Zelfs aan hoge temperaturen zal de pulp niet verkleuren of verbranden ; het resultaat is geweldig. 

SHARING BOX 4 RAW VEGAN SQUARES

VALI SWEET BUT DIFFERENT - Winnaar Food

De sharing box met 4 raw vegan squares is een voorverpakt eco doosje met 4 smaakvolle plantaardige taartjes.  Het bevat 4 smaken: mango passievrucht gember, cacao, fondant vanille en aardbei framboos.  Dit doosje geeft de bakker de kans om voorverpakt glutenvrije én lactosevrije patisserie aan de klanten te kunnen aanbieden.  De sharing box wordt diepvries geleverd en de bakker ontdooit per dag of per bestelling wat hij nodig heeft.

FROZEN CRÈME BRÛLÉE

FROZEN CRÈME BRÛLÉE - Winnaar Publieksprijs

De crème brûlée is kant en klaar met een krokant gebrand laagje.  Hij is diepgevroren en kan geserveerd worden binnen de 2 minuten (klaar te maken in de microgolfoven). 

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt. Meer info over cookies