24-25-26-27
SEPTEMBER 2023

WOW Smoothies

Producten

WOW Smoothies

18/09/2023

Het WOW concept is uitermate geschikt om 100% natuurlijke smoothies gemakkelijk aan uw assortiment toe te voegen. Heeft u een groot terras, koffiebar, strandtent of ander type horeca-locatie? Dan zijn WOW Smoothies de oplossing om snel en efficiënt een gezonde smoothie te serveren!

Wij werken met handige IQF (Individually Quick Frozen) gemixte fruitporties, waardoor de vitamines en mineralen optimaal behouden blijven. Het fruit en groente wordt op het juiste rijpheidsmoment ingevroren, zo blijft de kwaliteit te allen tijden het behouden.

Met het WOW concept heeft u geen voorbereiding of derving en zijn uw smoothies het gehele jaar van een constante kwaliteit. In slecht 30 seconden kunt u een smoothie bereiden van de allerbeste kwaliteit.

WOW wordt tevens geleverd met promotiemateriaal zoals tafelkaarten en posters, daarnaast hebben wij een breed assortiment aan blenders. Voor iedere locatie het juiste advies!

WOW smoothies zijn al sinds 2008 verkrijgbaar in de horeca en in al meer dan 10 landen wordt er mee gewerkt! WOW Smoothies hebben wij ondergebracht in verschillende categorieën in meer dan 40 verschillende recepturen. De diversiteit en creativiteit in onze recepturen maakt ons onderscheidend!

 

In slechts 30 seconden serveer jij een verse smoothie of bowl
• Meer dan 40 verschillende recepturen
• Geen derving en maximale marge
• Kies één van onze vele menu’s die het beste bij jouw past
• Wij bieden een compleet concept aan! Denk aan: disposables, glaswerk,
   promotiemateriaal, trainingen en unieke WOW! toevoegingen zoals frozen


icons8-email Created with Sketch. Contacteer ons

Verzenden

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt. Meer info over cookies